inredningsglas

Inredningsglas är ett vitt begrepp som innefattar allt från duschdörrar, glasväggar, speglar, hyllglas, stänkskydd ovan köksbänk mm. Vi kan komma med råd och hjälpa dig med all form av inredningsglas. Här nedan följer några exempel.

glas i våtutrymmen

Vi måttanpassar alltid glasen så de passar där du vill ha dem. Om du vet vad du vill ha tar vi fram den lösningen. Vi kan också råda dig om du är osäker på vad som blir bra när det gäller glas och beslag.

Stänkskyddsglas i kök

Att välja glas istället för kakel som stänkskydd över köksbänken har många fördelar. Du får en slät yta som är lätt att torka av och få fogar där smuts och fett lätt samlas. Du kan välja att lacka baksidan av glaset i vilken NCS kulör du vill eller montera ett klart glas framför en tapet. Vi mäter på plats och måttanpassar glaset.Montaget är snabbt gjort och du får ett färdigt resultat på en gång, så snart ev. fogning har torkat. 

Speglar

Vi skär till och slipar spegelglas i det mått du behöver. Om du t ex behöver byta en trasig spegel i ett badrumsskåp, har ett nykaklat badrum där en spegel ska fällas in, en rund spegel till barnrummet, en hel spegelvägg till ett gym i källaren eller om du vill ha en inramad hallspegel kan vi hjälpa dig med det. Vi kommer även ut och mäter på plats och monterar om så önskas.