Nya fönster

 

Vi monterar fönster från samtliga tillverkare på marknaden men vi är i första hand återförsäljare av Sunnerbofönster. Du kan se hela fönstersortimentet här http://sunnerbofonster.se

Här nedan kan du även läsa om de vanligaste varianterna.

VRIDFÖNSTER 

 

Vridfönster har en rad olika säkerhetsfunktioner inbyggda. Till exempel härdade ändkolvar och siliconlimmade glas. Vridbeslaget, bakkantsäkringen och glidskenan är tillverkade i aluminium , borgar för en stabil och säker konstruktion som ger en problemfri funktion med lång livslängd. Allt för att leva upp till vår devis ”med säkerhet som standard”. Finns i både trä och trä/aluminium samt även 2- och 3-luft.

FÖNSTERDÖRRAR

 

Fönsterdörr kan fås i många olika utförande. Allt från helglasade till bröstning i olika höjder. Lämpligen låter man det fönster som sitter i anslutning med dörren bestämma bröstningshöjden. Fönsterdörrar har tröskel av Ek med tröskelnos i aluminium samt gångjärn med bakkantsäkring. Dubbla hakkolvar och dubbla kilkolvar i spanjoletten. Pardörrar levereras med spanjolett i båda dörrarna som standard. Dorma låscylindrar med lång medbringare rekommenderas; invändig DC521 SE och utvändig DC501 SE samt både in- och utvändigt DC5010 SE. Kan även fås med lika låsning dvs samma nyckel passar till alla låscylindrar. 

FASTA FÖNSTER

 

Fasta fönster finner du iett mycket brett utbud med allt från standardprodukter till måttanpassade och skräddarsydda specialfönster. Allt är tillverkat med samma känsla för kvalitet och hantverk.
Med vår fastkarm får du ett stilrent och lättplacerat fönster i kombination med mycket ljusinsläpp. Fasta fönster tillverkas i storlekar från modulmått 4 till modulmått 28. 

NYTILLVERKADE FÖNSTER EFTER GAMMAL FÖRLAGA

 

Vi tillverkar fönster i vårt eget fönstersnickeri. Kopierar befintliga profiler och dimensioner och skapar helt nya fönster helt enligt befintlig förlaga.